Communicatie

Communicatie 55x18

Communicatie is één van de meest belangrijke aspecten binnen uw organisatie. Vanaf het moment dat een klant of prospect met uw organisatie communiceert, vormt deze persoon zich een indruk. En tegenwoordig gebeurt dit niet meer alleen via de telefoon, steeds meer mensen communiceren via email, social media en webchats. U dient er voor te zorgen dat deze indruk, via al deze communicatiekanalen, ten alle tijden positief is! Met deze gedachte richten wij samen met u het systeem dusdanig in dat al deze vormen van communicatie soepel, effectief en doeltreffend verlopen, want goede en efficiente communicatie is de basis voor een succesvolle organisatie!

iets over avaya_200x83

Avaya is toonaangevend leverancier van oplossingen die klant- en team ‘engagement’ via verschillende kanalen en systemen faciliteert, ter bevordering van de klantervaring, zakelijke productiviteit en financiële prestaties. De gerenommeerde Contact Centers en Unified Communications (UC) technologie en hieraan gerelateerde diensten van Avaya, zijn flexibel en naadloos te integreren met niet-Avaya oplossingen; on-premise en via de cloud. Avaya’s Engagement Development Platform stelt derden in staat om zakelijke toepassingen naar eigen voorkeur samen te stellen en aan te passen voor concurrentievoordeel. Avaya’s fabric-based networkingoplossingen vereenvoudigen en versnellen bij de implementatie van zakelijk kritische systemen. Voor meer informatie: www.avaya.com/nl

U wilt uw klanten de beste bereikbaarheid en service bieden en daarmee onderscheidend zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Om de concurrent een stap voor te blijven moet u beschikken over een betrouwbaar systeem waar u op kunt rekenen, zodat uw klanten dat ook op u kunnen..