Avaya Aura

Communication Manager

Als u stilstaat in een wereld die voortdurend in beweging is, gaat u per saldo achteruit. Wanneer maakt u precies de overstap naar nieuwe technologieën en gaat u profiteren van de verbeterde functionaliteit en productiviteit, en op welke momenten kijkt u de ontwikkelingen in de markt nog even aan? Avaya Aura Communication Manager neemt u dit dilemma uit handen en zorgt er voor dat uw investering zich met u mee ontwikkelt.

Avaya Aura Communication Manager is een pakket van softwareoplossingen voor telefonie, contactcentra, messaging en gestandaardiseerde communicatiemethoden. De Communication manager maakt gebruik van een modulaire mix van Media Servers en Media Gateways die allemaal worden beheerd door de Avaya Integrated Management-suite, een samenhangende verzameling tools voor systeem- en netwerkbeheer.

Wat voor eisen u ook stelt op het gebied van de veerkracht, uitbreidingsmogelijkheden en functionaliteit van het systeem, de hele productlijn steunt op één en hetzelfde softwareniveau: Communication Manager. Communication Manager kan worden afgestemd op een distributie- of netwerkomgeving voor de verwerking van uw telefoonverkeer. Het ondersteunt alle protocollen van PSTN, ISDN en IP tot draadloze, analoge en digitale protocollen, en het nieuwe protocol: SIP (Session Initiation Protocol). Communication Manager ondersteunt meer dan 700 functies – een ongeëvenaard aantal.