Avaya Integral Enterprise

Integral Enterprise 55X18

Jarenlang een betrouwbaar begrip

De Integral Enterprise (Integral 55) is decennia lang één van de toonaangevende oplossingen op gebied van telecommunicatie geweest. Het Integral platform is één van de grondleggers voor toepassingen zoals unified communications en CTI integratie. Het platform is met behulp van deze toepassingen lang in staat geweest om voor vele organisaties de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen.

Einde Integral Enterprise

Inmiddels is de Integral Enterprise géén onderdeel meer van het standaard assortiment van Avaya. Aan alles komt een einde, en zo ook aan dit tijdperk.Voor klanten en relaties die het systeem in hun bezit hebben en nog dagelijks gebruiken is dit géén probleem. Wij kunnen de systemen nog in onderhoud nemen en houden. Echter stopt wel de levering van nieuwe onderdelen per 31-12-2017 en wordt er vanaf die datum ook géén ondersteuning meer geboden vanuit de fabrikant.

Voor vragen over de Integral Enterprise en de mogelijkheden die wij als Forma kunnen bieden vragen wij u contact op te nemen via onze contactpagina of via uw accountmanager.