Avaya IP Office

Eenvoudige en krachtige communicatie voor het MKB

Avaya IP Office.

Succesvolle bedrijven zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om meer te doen met minder. Ze streven ernaar om het bedrijf flexibel, innovatief en concurrerend te houden, zonder de bedrijfskosten en kapitaaluitgaven omhoog te jagen. Avaya brengt de oplossing binnen handbereik: het Avaya IP Office-communicatiesysteem.

Avaya IP Office is de juiste keuze voor vrijwel ieder bedrijf van nu. Het systeem ondersteunt tot 3000 gebruikers verdeelt over maximaal 150 locaties en is de perfecte oplossing van een startende ondernemingen tot en met een gevestigd bedrijf, of u nu met een enkel kantoor werkt, in een kantoor aan huis of met verschillende winkels of locaties.

IP Office biedt bedrijven met meer dan één locatie de mogelijkheid om continu te werken. Bovendien kunnen werknemers hun huis- en mobiele toestel in een kantoortelefoon veranderen. Hierdoor kunnen uw werknemers op ieder moment en overal het kantoornummer beantwoorden Onvoorziene omstandigheden hoeven de zakelijke continuïteit niet meer in de weg te staan.

IP Office biedt vele mogelijkheden om de gesprekskosten te verlagen van uw personeel onderweg, van mobiele telefoons, in hotels en zelfs in het buitenland.

IP Office biedt u de flexibiliteit om werknemers thuis te laten werken – waar ze ook zijn, bijvoorbeeld om overbezetting tijdens kantoorpiekuren te vermijden.