Netwerken

networking 55X18

De basis van uw ICT omgeving; het netwerk

Voor iedere organisatie is het netwerk van essentieel belang. Met het steeds toenemende aantal devices en het toenemen van de eisen voor applicaties is uw netwerk de basis voor een succesvol gebruik en tevreden gebruikers.

Het netwerk dient te voldoen aan de eisen van uw organisatie . doel is te allen tijde de connectiviteit te bieden die vereist is om uw bedrijfsprocessen optimaal te kunnen uitvoeren, te bewerken en op te slaan. Dit op een snelle, eenvoudige wijze maar ook adequaat beschermd tegen ongewenste invloeden.

Met de netwerkoplossingen van Forma kunt u veiliger, sneller en goedkoper uw informatie binnen de organisatie verdelen en kunnen gebruikers optimaal gebruik maken van alle tot hun beschikking staande IT middelen en applicaties.

Het Avaya Networking portfolio biedt

  • Ethernet-switches: een reeks van core en access switches voor entry-level MKB organisaties tot hoogwaardige high-performance oplossingen voor de Enterprise markt.
  • Branch Routers: een reeks van geïntegreerde routers, gateways en apparaten die bedrijven op betrouwbare wijze toestaan en een veilige verbinding te realiseren met hun filialen.
  • Draadloze netwerken: een kosteneffectieve en schaalbare oplossing voor bedrijven die het mogelijk om draadloze dekking voor uw complete organisatie te realiseren.
  • Access Control: oplossingen die rol-gebaseerde toegangscontrole voor uw netwerk bieden.
  • Network Management: ondersteuning voor data en voice netwerken door het vereenvoudigen van het beheer van de verschillende functionele gebieden.