Managed Services

Veel bedrijven richten zich steeds meer op hun kerntaken, waardoor zij minder tijd hebben om zich met ondersteunende bedrijfsprocessen zoals ICT en telefonie bezig te houden. Dit terwijl deze processen de basis zijn voor succes. Forma biedt u het unieke Managed services. Met deze dienst kunt u zich richten op uw kerntaken en neemt Forma uw communicatiezorgen en ICT uit handen door het hele concept aan te bieden en te beheren. Dit houdt in dat Forma de gehele investering voor haar rekening neemt en u de communicatieve dienst levert, u betaalt voor de dienst een vast bedrag per maand.
Deze service is exact op maat te creëren naar uw wensen en behoeften.

Uitgaven beheersen en toch up-to-date zijn

Managed Services is een dienst dat interessant is voor alle bedrijven die hun uitgaven willen beheersen en toch willen beschikken over een up-to-date netwerk en communicatiesysteem. Forma biedt u geschaalde  diensten die in een totaal aanbod, maar ook afzonderlijk kunnen worden afgenomen. De service strekt zich uit over het volledige traject; consultancy, financiering, projectmanagement, opleiding, service en beheer.

Op deze manier bent u voorzien van een hoogwaardig communicatiesysteem en/of netwerk waarmee u bereikbaar bent voor uw klanten zonder hiervoor de middelen in te zetten of de investering te dragen.

Billing services

U heeft een centrale waar meerdere cliënten over bellen, de facturatie hiervan heeft u in eigen beheer, maar u heeft hier eigenlijk geen tijd voor. Dit is geen enkel probleem, met onze Billing service kunnen wij u de volledige facturatie uit handen nemen.
Met onze software is het mogelijk om per bewoner exact te calculeren wat zij aan bel, internet of televisie kosten hebben. Wij stellen de factuur op en printen deze uit op uw briefpapier, u hoeft ze nu alleen nog aan de bewoners te geven en de facturatie is u volledig uit handen genomen. Voor vragen of klachten nemen de cliënten contact op met Forma. Zo heeft u tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Service waar u wat aan heeft, Forma.