Service Level & Garantie

Een SLA is een schriftelijke overeenkomst tussen de aanbieder en de afnemer van bepaalde diensten en/of producten. In een SLA staan, naast de beschrijving van de te leveren diensten, ook de rechten en de plichten van zowel de aanbieder als de afnemer ten aanzien van het overeengekomen kwaliteitsniveau (service level) van de te leveren diensten en/of producten. Het gebruik van kritische succesfactoren en de bijbehorende prestatie-indicatoren worden hierbij steeds vaker toegepast. Wij bieden u daarom een aantal keuzes aan SLA’s waarmee u er zeker van bent dat uw systeem te allen tijde naar uw verwachting zal functioneren. Ook als uw centrale niet bij Forma vandaan komt kunnen wij u de service en onderhoud bieden die het systeem vereist.

Basis SLA (reactie tijd van maximaal 8 werkuren)

Hiermee kan tijdens kantooruren een storing worden gemeld bij onze helpdesk. U mag hiermee verwachten dat tijdens kantooruren van 08:30 tot 17:00 van maandag tot en met vrijdag wij binnen 8 uur dienst verlenen. Bij storing buiten kantooruren zal de service op de eerst volgende werkdag worden verleend.

Basis+ SLA (reactie tijd van maximaal 4 werkuren)

Hiermee kan tijdens kantooruren een storing worden gemeld bij onze helpdesk. Alleen mag u bij dit contract verwachten dat wij op werkdagen van 08:30 tot 17:00 binnen 4 uur de service verlenen. Dit betekent een snellere reactietijd dus ook dat uw omgeving weer eerder naar behoren functioneert. Bij storing buiten kantooruren zal de service eveneens op de eerstvolgende werkdag worden verleend.

24-uurs SLA (reactie tijd van maximaal 4 werkuren)

Bij deze service overeenkomst bent u altijd verzekerd van service, wanneer dan ook. Storingen kunnen 24 uur per dag 7 dagen in de week aan onze helpdesk worden doorgegeven en u mag dan service verwachten binnen 4 werkuren.

Alle service overeenkomsten hebben een aaneengesloten looptijd van 5 jaar met een stilzwijgend verlengen van telkens één jaar. Bij aanschaf van een nieuwe installatie zal er in het eerste jaar een korting van 50% worden verleend in verband met de garantietijd. Maar in dit jaar heeft u wel het volledige voordeel van de reactietijd, afhankelijk van de gekozen overeenkomst.

Beheer & SLA

Forma is in staat om volledig- of gedeeltelijk het beheer van uw ICT omgeving over te nemen. Wij bieden u een SLA waarin al uw wensen en eisen zijn opgenomen inclusief onderhoud en service op maat. U bepaalt bij welke kritische succesfactoren de bijbehorende prestatie indicatoren horen.