Secom IP

Senioren Communicatie IP

Met Secom (IP) biedt Forma u een uniek concept waarbij communicatie, domotica en veiligheid worden geïntegreerd tot één platform. Secom (IP) ontlast uw personeel zodat de zorg voor de mens op de eerste plaats komt. Stelt u zich voor, communicatie en alarmering onafhankelijk van de locatie, type systeem of type apparaat. U, uw medewerkers en uw clienten staan altijd met elkaar in verbinding.

Dit kan voor zowel interne als externe bewoners. Tegenwoordig leveren vele zorgcentra diensten aan de zelfstandige cliënten in de wijk. Met Secom (IP) is het mogelijk om deze mensen veiligheid te bieden door het plaatsten van een alarmtoestel in de woning. die mensen veiligheid te bieden door het plaatsen van een alarmapparaat in de woning. Deze alarmoproep komt op het display van het draagbare toestel van de verpleegkundige. De verpleegkundige heeft de mogelijkheid om direct een spreek- luister verbinding op te bouwen met de cliënt. Zo kan het verplegend personeel al contact opnemen met de cliënt terwijl die al onderweg is. Hierdoor ontstaan aanzienlijke besparingen ten opzichte van de gebruikelijke alarmeringsystemen, wat in deze tijden van constante bezuinigingen, met name in de zorgsectors, zeker niet overbodig is.

Weten wie, waar en wanneer heeft geholpen

Met Secom (IP) is het mogelijk om niet alleen het onderdeel dat alarm heeft gemaakt te herkennen, maar door het gebruik van speciale identificatiesleutels kan ook de verpleegkundige die de oproep heeft afgehandeld worden herkend. Zo kan worden bekeken hoelang het duurt voor er hulp komt en de tijd die het in beslag neemt.

Geen oproep gaat verloren en alle oproepen worden afgehandeld. Zo zorgt Secom (IP) voor de grootst mogelijke veiligheid.

Aan welke normen voldoet Secom?

Secom (IP) voldoet aan alle in Europa gestelde normen voor verpleegoproep. Tevens voldoet het systeem aan de strenge in Duitsland gestelde richtlijnen. Deze normen verzekeren u als klant van de zekerheid dat u een veilig en betrouwbaar systeem aanschaft, waarmee u voldoet aan alle op dit vlak gestelde normen en eisen.