Branches

Forma biedt geïntegreerde, op maat gemaakte communicatie oplossingen. Dat doen we voor de uitdagingen van organisaties uit verschillende industrieën en van verschillende groottes. Deze communicatie oplossingen helpen uw organisatie een eenvoudige verbinding met uw klanten te maken.

Op deze manier bereikt u grote tevredenheid en loyaliteit. Met de mogelijkheden van mobiele communicatie en een volledige samenwerking met reeds aanwezige bedrijfsapplicaties, kan een dergelijke oplossing bijdragen tot een verbetering van de productiviteit. Dit helpt de prestaties van medewerkers te verbeteren.

Elke branche verdient zijn eigen oplossingen

Enterprise

Communicatie oplossingen voor organisaties boven de 500 FTE. Organisaties die vaak beschikken over meerdere locaties en vaak behoefte hebben aan contact center oplossingen en mobiele integratie. Ook is de integratie met MS Outlook of Skype for Business bij deze organisaties essentieel.

MKB

Organisaties van 1 tot ongeveer 500 FTE. Door de grote verscheidenheid aan bedrijven in dit segment zoeken klanten een flexibel systeem die in al hun eisen kan voldoen en een lage TCO kan garanderen. Ook voor deze MKB organisaties dienen de opties als integratie mobiele telefonie, contact center en unified communication een rol.

Zorg

Binnen de zorg spelen vaak hele specifieke vraagstellingen. Integratie met de verpleegoproepinstallatie, persoonsbeveiliging, integratie met de zorgapplicatie, mobiele toepassingen zoals DECT of Wifi en domotica zijn vaak onderwerp van gesprek.

Industrie

Een zeer specifiek segment waar mobiliteit essentieel is en daarnaast vaak moet worden voldaan aan industriële normen. Ook integratie van productieonderdelen met een alarmserver is vaak gewenst.

Overheid

Binnen de overheid zijn afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest. Steeds minder gemeentes, minder ambtenaren, minder geld. Echter wel een groter verzorgingsgebied en meer verantwoordelijkheden. Door de uitvoering van het EU-initiatief “Digitale Agenda” kunnen veel overheden en overheidsdiensten op alle niveaus een nieuwe weg inslaan. Door veranderende perspectieven kan men een andere weg nemen. Dit digitale veranderingsproces wil men evalueren en de eerste resultaten beoordelen.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641