Enterprise

Middelgrote en grote organisaties zijn meer dan ooit afhankelijk van hun ICT omgeving. Deze ICT omgeving dient in te spelen op de dynamische markttrends. Daarnaast dient deze altijd en overal beschikbaar te zijn. Het liefst is de omgeving device onafhankelijk en uiteraard beschikbaar vanuit de cloud of gevirtualiseerd vanuit een eigen of extern datacenter. Forma is specialist in telecommunicatie op Enterprise niveau.

Flexibel werken

Medewerkers willen flexibel vanaf een willekeurige locatie kunnen werken op een door hun gekozen moment. Ook hier geldt het liefst op een door hun zelf gekozen device (BYOD/ CYOD). Snel kunnen schakelen met het blik op innovatie is in de huidige tijd een absolute must. De moderne, jonge schoolverlater verwacht al deze mogelijkheden van zijn nieuwe werkgever om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Telecommunicatie op Enterprise niveau

Voor de medewerkers en managers van ICT afdelingen binnen deze organisaties liggen er vele uitdagingen: Hoe gaan we dit organiseren? Hoe gaan we oudere applicaties in de lucht houden en nieuwe implementeren? Hoe integreren wij deze platformen en moet dit vanuit de cloud of een hybride model? En als laatste: Hoe gaan we dit financieren en hoe houden we het over de gehele looptijd betaalbaar?

Binnen een enterprise organisatie is er nog een stakeholder die wellicht de belangrijkste vraag van allemaal stelt. Namelijk: hoe organiseren wij een optimaal klantencontact met alle mogelijke kanalen? En op welke wijze spelen we in op de steeds veranderende klantenverwachting?

De oplossingen van Forma kunnen u helpen al deze vragen te beantwoorden.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641