Industrie

Produceren is een kunde. Binnen deze deskundigheid en binnen de industrie neemt communicatie een steeds grotere rol aan. Het is van essentieel belang dat medewerkers direct op de hoogte zijn van de statussen in het productieproces. Tijdens verstoringen van dit proces dient de medewerker direct op de hoogte te zijn en in alle gevallen direct te kunnen schakelen. Het is belangrijk uw collega’s, het management en externe partijen te kunnen bereiken. U moet snel en efficiënt kunnen communiceren onafhankelijk van het tijdstip, de locatie en het apparaat.

Draadloos communiceren

Draadloos communiceren is in een productieomgeving vaak zeer belangrijk. Met draadloze toepassingen komen alle communicatiemogelijkheden binnen handbereik op de productiesite. Geef uw medewerkers toegang tot mobiele apparaten waarmee direct informatie beschikbaar is over alle productieprocessen.

Persoonsbeveiliging in de industrie

Naast interne communicatie wilt u ook veiligheid bieden aan uw medewerkers. Dit kan door middel van persoonsbeveiliging, maar ook door integratie van uw alarmeringsomgeving met uw communicatieplatform. Waar bevinden uw medewerkers zich en op welke wijze zijn ze snel en efficiënt bereikbaar? In de huidige maatschappij is veel aandacht voor het beveiligen van productieprocessen en de verantwoordelijke medewerkers. Waar liggen de risico’s en wat zijn de scenario’s bij problemen? Bij deze calamiteiten is communicatie wederom van essentieel belang. Forma biedt verschillende communicatieoplossingen om uw productieproces soepeler en veiliger te kunnen laten verlopen.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641