Door toenemende concurrentie en het onder druk staan van marges wordt het steeds belangrijker boven op de zaken te zitten. Het is zeker dat ‘de klant is koning’ nooit meer van toepassing is geweest als nu. Het is noodzakelijk dat organisaties deze klanten weten te behouden. Vooral binnen het MKB is men zich daar terdege van bewust.

MKB: verbreed de communicatie met uw klanten 

Intensiveer de manier waarop u zaken doet met uw klanten. Creëer een naadloze betrokkenheid tussen uw klanten en uw medewerkers. Zorg ervoor dat uw medewerkers altijd, overal en op ieder apparaat bereikbaar kunnen zijn voor uw klanten.

Geef uw klanten de mogelijkheid u te bereiken op de manier waarop zij graag willen. Integreer daarom de mogelijke klantencontactkanalen zoals chat (WhatsApp) , social media (LinkedIn, Facebook) en mail in uw communicatieoplossing. Structureer de afhandeling van al deze communicatiekanalen in één applicatie en zorg ervoor dat u deze kunt beheren en indien nodig kunt bijsturen.

Het integreren van mobiele gebruikers binnen uw communicatiesysteem geeft hen dezelfde mogelijkheden als alle andere vaste gebruikers. Door uw medewerkers deze functionaliteit te bieden vergroot u hun productiviteit en tevredenheid.

Kosten besparen

Verminder uw IT kosten door echte plug-and-play applicaties. Deze zijn moeiteloos toe te passen op de rollen van uw medewerkers. Integreer click-to-call mogelijkheden, Skype for Business, Google for Work, Salesforce.com en Microsoft Office 365. En betaal daarbij alleen voor wat u gebruikt en nodig heeft.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641