Overheid

Overheidsinstellingen dienen zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de beschikbare budgetten. Deze budgetten zijn in de afgelopen jaren steeds verder afgenomen. Men kan het zich niet permitteren verkeerde beslissingen te nemen, en dus is het essentieel dat er bewuste keuzes worden gemaakt. Binnen de overheid dienen de investeringen duurzaam, gebruikersvriendelijk en klantgericht te zijn.

Overheid: duurzame investeringen

Maak gebruik van de voordelen van open, schaalbare en flexibele netwerken die kunnen evolueren naar uw behoeften. Deze netwerken kunnen u optimale communicatie garanderen voor de komende jaren. Met eenvoudig beheer, een concurrerende aanschafprijs en een laag onderhoudsbedrag garandeert u zich van een lage TCO (Total Cost of Ownership).

Gebruiksvriendelijk

Zorg ervoor dat uw functionarissen de beschikking krijgen over toepassingen die intuïtieve, effectieve communicatie en samenwerking mogelijk maken. Hoe hoger de tevredenheid van de medewerkers hoe groter het gebruik van de toepassingen. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een toename van de productiviteit.

Klantgericht

Zorg voor optimale klantenservice met geïntegreerde en accurate informatie over de cliënt. Geef de cliënten de mogelijkheid u met alle beschikbare kanalen te bereiken: maak uw organisatie eenvoudig en snel bereikbaar! Het is essentieel dat uw cliënt zo goed mogelijk wordt geholpen en geïnformeerd. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid. De oplossingen van Forma helpen u deze uitdagingen in te vullen en voor tevreden cliënten zorg te dragen.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641