Case Gebroeders Bodegraven

Logo HVZ 1

Implementatie nieuw toekomstbestendig communicatieplatform

Bedrijf
Gebroeders Bodegraven

Jaar
2018

Doel
Implementatie nieuw toekomstbestendig communicatieplatform

Gebroeders Bodegraven- Implementatie nieuw toekomstbestendig communicatieplatform

Gebroeders Bodegraven Case

De uitdaging bij de Gebroeders Bodegraven is om een nieuw toekomstbestendig communicatieplatform op te zetten

Achtergrond
Gebr. Bodegraven legt de verbinding. Niet alleen een perfect passende verbinding in de bouw, maar met name ook mét de bouw. De specialisten van Gebr. Bodegraven (GB) zoeken hun afnemers en de adviseurs op, om hun vergaande expertise te delen.

Case
We hebben een nieuw toekomstbestendig communicatieplatform (Avaya IP Office) bij de Gebr. Bodegraven geïmplementeerd. Hierbij kan er in de toekomst gebruik gemaakt worden van de integratie van video, spraak en chat. Voor nu is er eerst gekozen voor een één-op-één vervanging van de huidige installatie. Daarbij zijn alle DECT-toestellen en DECT-zenders vervangen door nieuwe.

Aanpak
De receptionistes zijn van begin tot eind nauw betrokken geweest bij de keuze van de nieuwe implicatie. Op deze manier voldoen we aan zowel de wensen vanuit het bedrijf als aan de eindgebruikers van ons product.

Uitdaging
Het is zeer belangrijk dat men direct op de hoogte is van brand- of machinestoringen, maar daarbij is de wens natuurlijk ook dat er met dezelfde snelheid intern een eenvoudige melding verstuurd kan worden. Denk hierbij aan een bericht dat er een pakket in het magazijn kan worden opgehaald. Doordat we de integratie IPOffice-Dect-Novabox hebben ingezet, worden deze uiteenlopende meldingen efficient en snel naar de juiste personen verstuurd

Henk van Vliet – ICT Beheer
“Stabiliteit, beschikbaarheid en samenwerking zijn de dingen die wij verwachten van onze partners, daarom werken wij al meer dan 14 jaar samen met Forma.”

Foto kantoor Gebr. Bodegraven