Avaya reikt de Lifetime Loyalty Award uit aan Forma

Donderdag 8 februari mocht Forma de Lifetime Loyalty Award vanuit Avaya in ontvangst nemen. De uitreiking vond plaats op een partnerevenement, als onderdeel van de Avaya Edge World Tour.
Algemeen directeur Henk Floor over de uitreiking van de award: “Wat een eer weer om als Forma Lifetime Loyalty Award in ontvangst te nemen als dank voor het blijvende vertrouwen in Avaya. Deze loyaliteit is altijd wederzijds geweest, Forma gelooft in Avaya en Avaya ook in Forma, ook in 2018 hopen wij gezamenlijk met Avaya weer mooie projecten te doen.”

Lifetime Loyalty Award

Avaya: “Forma Heeft zich als Avaya partner al vele jaren bewezen. Met een sterke focus op de healthcare sector hebben zij vele klanten aan zich weten te binden.”

Via de Lifetime Loyalty Award wil Avaya zijn dank betuigen aan de lange samenwerking.

 

 

Avaya Edge World Tour

Tijdens de Tour onderzoeken Avaya en haar samenwerkingspartners hoe zij het ontwerp van customer experience solutions kunnen verbeteren en ze de digitale experience kunnen verbeteren. Hierbij focussen ze voornamelijk op Artificial Intelligence, Analytics, blockchain-technologie en Internet of Things.

Henk Floor: “Na een wat onrustige periode bij Avaya was de Avaya Edge World Tour een groot succes.
Ik was enorm onder de indruk van de visie en de ontwikkelingen die de komende tijd gaan plaats vinden, er gaat veel veranderen in de markt van communicatie en Avaya heeft haar antwoorden hierop klaar.”

Samenwerking in digitale transformatie

Ronald Hoeijenbos, Channel leader Europe North, benadrukte tijdens de uitreiking het belang van haar partners: “Samenwerking is echt het belangrijkste ingrediënt om succes te boeken in deze digitale transformatie. Het ecosysteem waarin onze partners met elkaar samenwerken en nieuwste technologieën combineren laat zien dat we met elkaar in staat zijn om antwoord te geven op de vraagstukken van onze klanten.
We zijn dan ook heel blij dat we op zulke specialistische partners kunnen bouwen.”

Over Avaya

Avaya, wereldleider in zakelijke communicatietechnologie en de grootste leverancier van Unified Communications en Contact Center oplossingen in de Cloud, wil a.d.h.v. de uitgereikte awards erkenning geven aan de innovatieve prestaties van haar zakelijke partners van het afgelopen jaar.
Voor meer informatie ga naar www.avaya.com.