Forma genomineerd voor de Telecom Inspirience Awards

De Telecom Inspirience Awards 2018 nadert zijn ontknoping; het oordeel van de 15 juryleden is binnen en de nominaties zijn bekend. Forma is daarbij genomineerd voor de categorie Best Specialized Partner! Daar zijn we uiteraard erg trots op en de prijs in de wacht slepen zou een mooie prestatie zijn.

Om de mooiste telecomprojecten een podium te geven, organiseert TBM jaarlijks de Telecom Inspirience Awards. Het doel hiervan is het vieren van de successen van het partnerkanaal én het inspireren van de complete branche. In verschillende Award-categorieën zijn er klantcases ingediend op http://telecominspirience.nl. Business partners hadden de mogelijkheid om zelf cases in te dienen of zijn voorgedragen door andere partijen.

Deadline van inzending was begin oktober.
Vanaf begin oktober beoordeelde een 15-koppige jury individueel alle cases. Nu zijn de genomineerden (de cases die per categorie de meeste punten hebben behaald) bekend gemaakt via TelecomInspirience.nl, TBM Magazine, TBMnet.nl en Connexieb2b.nl.

Uitreiking
Op 15 november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de Award-uitreiking in Het Zalmhuis, Schaardijk 434 in Rotterdam.