Forma kiest voor Ascom als partner

Forma helpt klanten met haar oplossingen om processen te verbeteren, samen te werken en de bereikbaarheid van organisaties te verbeteren in de MKB markt, groot zakelijke markt en in het bijzonder de zorg markt. Als specialist op het gebied van zorgoplossingen zijn wij op zoek gegaan naar innovatie en oplossingen die aansluiten bij de vraag in deze markt. In een maatschappij waar situaties vaak veranderen wordt kwaliteit, betrouwbaarheid en service steeds belangrijker. De experts van Forma zijn niet alleen op technisch gebied gespecialiseerd maar kennen ook de markt en de specifieke behoeften die hierbij horen. Ascom heeft met haar jarenlange ervaring en ontwikkeling bewezen een topproduct te zijn voor de zorgmarkt. Forma is ook erg blij met Ascom in haar portfolio. Wij zullen als Forma onder andere de Telecare, IP-Dect, Paging en voice over wifi producten gaan leveren. Met de komst van de nieuwe Myco 3 legt Ascom de lat voor de concurrentie erg hoog en wordt er een nieuwe kwaliteit zorgtoestel neergezet.

Een van de pay-off’s die zowel Forma als Ascom gebruikt in haar uitingen is: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Dit geld niet alleen voor de samenwerking van Forma met Ascom maar geldt voor de gehele keten. Zorgverleners, dienstverleners en producenten samenwerkend aan de oplossingen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van de zorg verbeteren en automatiseren zodat er meer tijd over blijft voor de aandacht voor mensen.

Ondertekening van de overeenkomst met Ascom ging gepaard met een heerlijk stukje taart.

“links:  Kees van Haren, Channelmanager bij Ascom Rechts: Henk Floor, Algemeen directeur bij Forma”

Henk Floor, Algemeen Directeur van Forma:

“Forma kleurt rood. Ik kijk uit naar de samenwerking met Ascom. Het uiterst betrouwbare productportfolio van Ascom, de communicatieoplossingen van Avaya gecombineerd met de expertise en klantvriendelijkheid van Forma biedt de zorgbranche de perfecte oplossing voor de toekomst.”

Kees van Haren (Partnermanager Ascom):

 “wij zijn verheugd dat Forma heeft gekozen voor het Ascom Healthcare Platform en vertrouwen stelt in de nieuwe technologische mogelijkheden die de zorg met dit platform kan benutten. Het versterkt ons in onze missie om de informatiekloof tussen de zorgsystemen en zorgteams te overbruggen samen met Forma.”

Over Ascom:

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele werkstroomsystemen voor de gezondheidszorg. Vanuit zijn visie streeft het bedrijf ernaar om hiaten in de digitale informatievoorziening te dichten en optimale beslissingen mogelijk te maken – overal en altijd. De missie van Ascom is missie kritische, realtime oplossingen te bieden voor zeer mobiele, ad hoc- en tijdgevoelige omgevingen. Ascom gebruikt zijn unieke product- en systeemportfolio en kennis van softwarearchitectuur om integratie- en mobilisatieoplossingen te creëren die voor soepele, complete en efficiënte werkstromen zorgen in zowel de gezondheidszorg als industriële sectoren, beveiliging en de detailhandel. Ascom, waarvan het hoofdkantoor in Baar (Zwitserland) is gevestigd, heeft kantoren in 18 landen en telt wereldwijd zo’n 1.300 medewerkers.