ScanSource award voor Forma

Donderdag 12 oktober mocht Forma de ScanSource Award voor ‘Best Niche project of the year 2017’ in ontvangst nemen tijdens het FutureNOW! Event.

Algemeen directeur Henk Floor over de uitreiking van de awards: “Ik voelde mij zeer vereerd om namens al mijn collega’s binnen Forma de award in ontvangst te mogen nemen. Wij hebben dit met al het harde werken verdiend en het is altijd fijn om hiervoor beloond te worden met een onderscheiding.”

Winnend Project Leger des Heils

Forma ontving deze award voor hun project “Leger des Heils”.
Met dit project zet Forma de software van Novalink in om de veiligheid van zorgmedewerkers, maar ook van de Dak- en thuislozen te waarborgen.

Slimme software maakt het mogelijk om personen te beveiligen door middel van één druk op de knop, dit geldt voor zowel de zorgbehoevende als de zorgverlener.
Doordat het systeem van Forma kan worden toegepast in zowel grote als kleine organisaties is deze ontwikkeling een toevoeging voor heel de zorgsector.

ScanSource award 2017

ScanSource is leverancier van diverse Unified Communications oplossingen en daarbij binnen Europa één van de grootste.

Elk jaar reikt ScanSource awards uit aan ‘Partners of the year’. Dit zijn partners die producten van Scansource op een bijzondere manier onder de aandacht van de klant hebben gebracht.

De ScanSource award 2017 werd uitgereikt door John Vickerage (VP for Northern Europe at Scansource Imago) en Danny Waardenburg (Regional Director BeNeLux/Nordics/Baltics).

FutureNOW! Event

De uitreiking van de ScanSource award vond plaats tijdens het Scansource FutureNOW! Event. Dit event staat ook wel bekend als het grootste Scansource Imago event van de Benelux.

Henk Floor: “De opzet van het event is goed, een informatieve bijeenkomst met genoeg ruimte om met veel andere bedrijven uit deze branche in contact te komen.”