Beeldbellen

Beeldbellen is bijna niet meer weg te denken in de huidige samenleving. Veel mensen gebruiken het in privé sferen maar ook steeds vaker zakelijk. Het tijdperk van traditioneel bellen is bijna voorbij. We kunnen een vergadering houden zonder hier fysiek aanwezig te zijn.

Kosten besparen

Dit bespaart tijd, geld en energie die we vervolgens in kunnen zetten om klanten, cliënten of bijvoorbeeld collega’s nog meer aandacht te geven. Op deze manier kunt u de kwaliteit van uw dienstverlening te verbeteren. Beeldbellen is één van de zaken waar veel bedrijven voor kiezen. Hierbij beschik je over de mogelijkheid om diverse virtuele vergaderzalen te beheren en mensen uit te nodigen hier digitaal bij aan te schuiven. Een middel wat ook gebruikt kan worden voor webinars of online presentaties.

Beeldbellen in de Zorg

Miljoenen mensen kunnen nog niet goed online meekomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan senioren of mensen met een verstandelijke beperking. De overheid ondersteunt op alle vlakken de digitalisering van de zorg in onze samenleving. Forma kan u bij deze probleemstelling prima ondersteunen en beeldbellen is één van de oplossingen hiervoor. Apps worden steeds eenvoudiger te bedienen en de techniek van tegenwoordig laat het ook toe om op een simpele wijze een kwalitatief goed gesprek via beeldbellen neer te zetten. Dit maakt het mogelijk de zorg te versnellen en mensen die weinig buiten komen of niet mobiel zijn weer in contact te laten komen met de buitenwereld.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641