Netwerk en Wifi

Met oplossingen voor uw netwerk van Forma kunt u veiliger, sneller en goedkoper uw informatie binnen de organisatie verdelen. Op deze manier kunnen uw medewerkers optimaal gebruik maken van alle tot hun beschikking staande IT middelen en applicaties.

De basis van uw ICT omgeving: het netwerk

Voor iedere organisatie is het netwerk van essentieel belang. Het aantal devices en de eisen voor applicaties nemen constant toe. Uw netwerk is de basis voor een succesvol gebruik en tevreden gebruikers.

Het netwerk dient te voldoen aan de eisen van uw organisatie. Het doel van Forma is om ten allen tijden de connectiviteit te bieden die vereist is om uw bedrijfsprocessen optimaal te kunnen uitvoeren, te bewerken en op te slaan. We doen dit op een snelle, eenvoudige wijze. Ook zorgen wij voor adequate bescherming tegen ongewenste invloeden.

Netwerkoplossingen van Forma

  • Ethernet-switches: een reeks van core en access switches beginnend  vanaf het instap model voor kleine MKB organisaties tot hoogwaardige high-performance oplossingen voor de Enterprise markt.
  • Branch routers: een reeks van geïntegreerde routers, gateways en apparaten die bedrijven op betrouwbare wijze toestaan en een veilige verbinding te realiseren met hun filialen.
  • Draadloze netwerken: een kosteneffectieve en schaalbare oplossing voor bedrijven die het mogelijk maken om draadloze dekking voor uw complete organisatie te realiseren.
  • Access Control: oplossingen die rol-gebaseerde toegangscontrole voor uw netwerk bieden
  • Network Management: ondersteuning voor data en voice netwerken door het vereenvoudigen van het beheer van de verschillende functionele gebieden.
  • Forma levert netwerken en tools op basis van de meest geavanceerde technologieën die op dit moment beschikbaar zijn. Dit doen we met een grote flexibiliteit, toekomstvastheid en met een snelle return on investment.
  • W-LAN. Om het meest stabiele en grootste bereik te creëren, zou een access point de beste oplossing zijn. Voor bedrijven hebben wij een aantal producten in het assortiment die een sterker en stabieler signaal uitzenden voor grote afstanden.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641