One number

Iedereen wil steeds beter bereikbaar zijn. Helaas hebben we er echter in de afgelopen jaren steeds meer apparaten bijgekregen die allemaal op een eigen nummer bereikbaar zijn. Vrijwel iedereen heeft de beschikking over een vast bureautoestel met een doorkiesnummer, een smartphone met een GSM nummer en een thuistoestel met een vast nummer.

Altijd bereikbaar op één nummer

we beschikken over heel veel verschillende nummers maar op welke zijn we nu wanneer bereikbaar? Bereikbaarheid is een ‘must’ in de wereld van vandaag. Uw klanten, zakelijke partners en vrienden verwachten simpelweg dat u bereikbaar bent. Maar hoe weet een beller nu waar je bent? Wij kunnen u helpen uw bereikbaarheid te optimaliseren door het toepassen van het één nummer concept. Dit betekent dat u slechts één nummer aan uw relaties communiceert en dat u op de achtergrond zelf bepaald waar u bereikbaar wilt zijn.

One-X Mobile

Maak optimaal gebruik van mobiel werken met één telefoonnummer voor alle toepassingen. Met het ‘One Number’ concept worden alle gesprekken en faxen doorgestuurd naar dit nummer. Zelfs bij uitgaande gesprekken wordt dit specifieke nummer weergegeven aan de gebelde partij . Dit is mogelijk door middel van one-X Mobile. Dit is een app die beschikbaar is in verschillende versies voor iOS en Android smartphones.

Afhankelijk van de versie, gebruikt one-X Mobile pure telefoniefuncties ( light-modus ) of combineert ze het met aanvullende informatie , die via het IP- protocol ( UC -modus) wordt verzonden . Eigenschappen:

Bereikbaarheid ongeacht welk toestel, instelbaar via applicatie
Eén centrale voicemail box
Telefoniefunctionaliteit door verbinding via uw communicatieserver
Kostenbesparing door bundelen verkeer naar 1 provider.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641