Unified Communication and Collaboration

Ontdek de oplossingen van Forma voor communicatie , video en samenwerking. Deze Unified Communications en Collaboration oplossingen geven u realtime de mogelijkheid voor de integratie van spraak, video, data, messaging, conferencing, mobiliteit en nog veel meer .

Voorsprong met Unified Communications

Wij geven u een voorsprong in de wereld van mobiliteit , apps , social media en cloud oplossingen. Uw medewerkers worden naadloos in deze oplossing geïntegreerd en de productiviteit neemt toe. De klanttevredenheid stijgt met deze innovatieve oplossing. U kunt rekenen op een ongeëvenaarde schaalbaarheid en flexibiliteit. Voor iedere organisatie en locatie beschikbaar. Dit kan variëren van kleine vestigingen tot en met het hoofdkantoor .

Uiteraard kunnen wij u een oplossing bieden voor standaard bellen vanaf vaste bureautoestellen. Echter hier stopt het in deze tijd van mobiliteit niet mee. Denkt u aan volledige integratie van uw buitendienstmedewerkers met hun smartphone. Maar ook aan volledige telefoniefunctionaliteit voor de thuiswerkers of home agents. Hiernaast is ook het toepassen van softphone en de integratie in uw bedrijfsapplicaties zoals uw CRM of ERP toepassing mogelijk. Dat doen de Unified Communications en Colaboration oplossingen van Forma.

Overal en áltijd beschikbaar

De mobiliteit van uw medewerkers maakt het ook steeds belangrijker dat medewerkers inzicht hebben in elkaars bereikbaarheid. “Is mijn collega bereikbaar?” “Op welke wijze kan ik het beste contact met hem of haar opnemen?” Wij implementeren volledige oplossingen voor presence. Wij kunnen dit eventueel ook integreren in de reeds bij u aanwezige toepassing zoals bijvoorbeeld Microsoft Lync of Skype for Business.

Uiteindelijk komt het er op neer dat u overal, met ieder willekeurig toestel en op het moment dat u dat wilt, bereikbaar kunt zijn: anywhere, anytime and any device.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641