Zorgintegratie

In de zorgsector is de afgelopen jaren zeer veel veranderd. Er zijn minder cliënten door het verhogen van de eisen voor een zorgindicatie. Er is steeds minder vergoeding voor het uitvoeren van de diensten en daardoor is het steeds lastiger een sluitende begroting te kunnen presenteren. De oplossingen voor zorgintegratie van Forma bieden uitkomst binnen de zorgsector.

ICT oplossingen voor de zorg

Door de vele ontwikkelingen in de zorgsector, is de aandacht gegroeid voor ICT ontwikkelingen speciaal gericht op de zorg. Steeds vaker zijn organisaties op zoek naar één flexibele infrastructuur waarop alle applicaties en toepassingen kunnen worden gebruikt. Het liefst zo eenvoudig mogelijk om het personeel niet te moeten belasten met ICT scholingen. Met de ICT oplossingen van Forma kunnen we samen met u al uw doelen bereiken.

Zorgintegratie is duurzaam

Onze oplossingen voor de gezondheidszorg zijn ontworpen om de patiënt/ cliënt ervaring te verbeteren. Maar ook om te helpen de kosten van de zorgverleners te verlagen en de winstgevendheid van uw organisatie te verbeteren. De oplossingen verbeteren alle aspecten van de levenscyclus van de patiëntenzorg en zijn in staat kosten te besparen.

Geen omscholing voor personeel

De oplossingen kunnen helpen met het verbeteren van bestaande zorgprocessen. Dit in de plaats van het aanschaffen van nieuwe dure systemen waarbij het volledige personeel omscholing nodig heeft. De oplossingen van Forma bieden open standaarden zoals SIP en HL7 zodat deze compleet worden geïntegreerd in bestaande klinische systemen. Wij zorgen voor de verbetering van de klinische processen zonder dat er belangrijke veranderingen voor gebruikers plaatsvinden.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641