Over Forma

Forma, al ruim 10 jaar uw partner in data- en telecommunicatie

Algemeen

Forma is specialist in het adviseren, installeren, programmeren en onderhouden van complexe telecommunicatie-, contactcenter- en netwerkoplossingen voor de mid- en grootzakelijke markt en als specialist in de zorgsector. Deze oplossingen integreren spraak (vast en mobiel), data en beeld tot een compleet op IP gebaseerd platform. Forma beschikt over uiterst competente en ervaren consultants, projectmanagers en engineers. Medewerkers die uitblinken in hun vaardigheden om implementaties te coördineren, software van communicatiesystemen te programmeren, glasvezel- en koperbekabelingsnetwerken en complete ICT infrastructuren aan te leggen. Forma neemt de eindverantwoordelijkheid voor de totale begeleiding van een project en stuurt, waar nodig, derde partijen aan die betrokken zijn in het uitvoeringsproces. Naast de aansturing kunnen wij ook de complete projectverantwoordelijkheid overnemen en de totale begeleiding uit handen nemen. Waar wij in sommige gevallen niet zelf de kennis of competenties is huis hebben, beschikken wij over een groot netwerk van professionals die altijd klaar staan om hun steentje bij te dragen en de projecten van Forma op topniveau af te ronden.

24-uurs dienstverlening

Forma beschikt over een 24-uurs service organisatie die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor haar directe klanten klaar staat. U kunnen kiezen uit diverse vormen van SLA’s (Service Level Agreements) om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten bij de beschikbaarheidseisen van uw organisatie. Naast de directe klanten maken ook andere dienstverleners naar tevredenheid gebruik van de diensten van Forma.

Advies op maat

Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om een advies op maat uit te brengen en u door de wirwar van alle mogelijkheden heen te helpen. In een tijd waar de mogelijkheden oneindig lijken is het soms lastig te bepalen wat je nu echt nodig hebt. Het is net als met verzekeringen, je kunt het risico niet nemen om niet- of onderverzekerd te zijn, maar je wilt ook zeker niet oververzekerd zijn! Wij kunnen u helpen en, indien gewenst, één van de onafhankelijke adviseurs uit ons zakelijke netwerk naar voren schuiven om u te helpen met de zoektocht naar de juiste oplossing.

Onze Missie:

Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en producten als het gaat om communicatie gerelateerde oplossingen, waarbij de tevredenheid en continuïteit van de klant bovenaan staan. Door ons uitgebreide pakket willen wij groeien tot een vooruitstrevende, herkenbare organisatie in ons marktsegment.

Onze Visie:

Kennis van zaken is gebaseerd op ervaring en expertise die garant staan voor een aanbieder die producten en diensten als totaal dienstverlener kan adviseren en aanbieden op basis van projectmatige aanpak. Nieuwe ontwikkelingen in een snel veranderende markt, worden middels dezelfde kennis van zaken, flexibiliteit en creativiteit, optimaal benut om de nieuwe marktontwikkeling op de voet te volgen en te benutten.