Specialisaties

Forma loopt voorop als het gaat om praktische kennis en ervaring rondom het inzetten van een breed portfolio aan telecommunicatie oplossingen. De inzet van deze kennis samen met de combinatie van onze partners, producten en specialisaties maakt Forma uw specialist in telecommunicatie.

Voor Forma staat telecommunicatie voor hoogwaardige, innovatieve spraak- en alarmoplossingen. Hierbij is kennis rondom het gebruik van diverse hard- en software producten noodzakelijk. Forma is als telecommunicatie partner uw organisatie in het combineren van deze hardware en software. Zo stellen we zorgvuldig complete oplossingen samen om onze klanten full service te voorzien van hun telecommunicatie.

Partners in producten en telecommunicatie oplossingen

Switching, WLAN en spraakomgevingen

Voor invulling van switching, de inrichting van WLAN (draadloze netwerken) en de oplossingen rondom spraakomgevingen (telefonie) maakt Forma gebruik van de producten van Avaya. Avaya is al jaren marktleider op het gebied van telefonie, unified communications en contact centers.

Verpleegoproep en domotica

Forma heeft zich over de jaren gespecialiseerd in oplossingen rondom verpleegoproep en domotica. Daarbij worden veelal combinaties gemaakt met de producten van leveranciers Cosi en Cinnovate. Beide partijen hebben hun sporen verdiend op dit vlak en blijven voorop lopen met hun ontwikkelingen.

Draadloze telecommunicatie

Voor draadloze oplossingen maken wij gebruik van het draadloze portfolio van Ascom. Dit bedrijf onderscheidt zich op het gebied van draadloze oplossingen, zeker wanneer deze ook geschikt moeten zijn voor messaging.

Overzicht van onze partners in telecommunicatie oplossingen:

Het totaaloverzicht van de door Forma gebruikte producten:

  • Telecommunicatieoplossingen Avaya
  • Unified Communication Avaya
  • Vaste en mobiele toestellen Ascom en diversen
  • Core- en edgeswitches Avaya
  • (IP) DECT Avaya en Ascom
  • Wireless LAN Avaya
  • Contact center Avaya
  • Vaste en mobiele verbindingen Simple Connect
  • Verpleegoproep en domotica Cosi en Cinnovate
  • Persoonsbeveiliging Funktell

Lees verder over de mogelijkheden die Forma biedt rondom Unified Communication of neem contact op met onze specialisten om uw wensen en ideeën rondom telecommunicatie vrijblijvend te bespreken.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641