Draadloos werken

Draadloos werken is het ‘nieuwe werken’. Forma helpt uw communicatieprocessen draadloos te maken, zodat u overal waar u maar wilt kunt werken. Zit niet meer vast aan uw bureau en ga naar buiten: daar moet tenslotte het geld verdiend worden.

Wat is draadloos werken?

Vanuit Forma’s communicatiegedachte is draadloos werken niet alleen wifi. Ook mobiele toestellen en DECT horen hierbij. Door volledig draadloos aan de slag te gaan maakt Forma werken eenvoudiger en handzamer.

Wifi

Tegenwoordig verwacht men dat er overal een sterk en toegankelijk wifi signaal beschikbaar is. Voor grote bedrijfspanden is dit echter niet altijd makkelijk te realiseren. Om het meest stabiele en het grootste bereik te realiseren is een oplossing met access points de beste oplossing. Met of zonder centrale controller kan een dergelijke oplossing al uw medewerkers direct en overal toegang tot het network geven.

DECT

Momenteel zorgt de toenemende concurrentie in bijna alle branches ervoor dat de responstijd voor een inkomende telefoonoproep steeds kleiner moet zijn. Een goede service voor de klanten begint immers bij de beschikbaarheid van het personeel. De verhoging van de bereikbaarheid door de inzet van oplossingen zoals mobiliteit is een belangrijke bijdrage aan de oplossing van deze problematiek.

De Avaya (IP) DECT-oplossing levert veilige, schaalbare en betrouwbare hoogwaardige draadloze spraakcommunicatie aan organisaties.

Mobiele toestellen

Verander het mobiele toestel van uw werknemer in een kantoortelefoon. Op deze manier stelt u uw werknemers in staat om een stuk sneller en flexibeler te werk te gaan. Uw werknemer ervaart de vertrouwdheid van haar of zijn smartphone, maar ook alle gemakken van een vaste telefoon zoals doorverbinden, verkort kiezen en conference gesprekken.

Ook kan uw werknemer op ieder moment en overal het kantoornummer beantwoorden. U zit niet meer vast aan uw bureautoestel, maar kunt gaan en staan waar u maar wilt. Onvoorziene omstandigheden hoeven de zakelijke continuïteit niet meer in de weg te staan.

Lees verder over de mogelijkheden die Forma biedt rondom Unified Communication of neem contact op met onze specialisten om uw wensen en ideeën rondom telecommunicatie vrijblijvend te bespreken.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641