Integratie bedrijfsapplicaties

Forma helpt u graag uw werk makkelijker te maken. Dit kunnen we doen door de integratie van bedrijfsapplicaties, ofwel het koppelen van verschillende bedrijfsprocessen. Hierbij moet u denken aan alles van het koppelen van uw CRM systeem aan uw bestaande call center systeem tot het het integreren van draadloze installaties die door derden zijn geleverd.

Eén aanspreekpartner

Het kan zo zijn dat uw oplossingen bij verschillende organisaties ondergebracht zijn. Hierbij kunt u denken aan uw CRM systeem, uw netwerk en telefonie. Forma specialiseert zich in het integreren van deze processen en technieken. Op deze manier heeft u één aanspreekpartner.

Ons eigen portfolio bestaat uit producten die reeds onderling geïntegreerd zijn, maar ook met andere oplossingen goed integreerbaar zijn. Bent u op zoek naar een partner die alles levert vanuit één organisatie, dan bent u bij Forma ook aan het juiste adres.

Integratie van bedrijfsapplicaties door Forma

Forma levert, installeert en onderhoudt oplossingen en producten van betrouwbare en innovatieve leveranciers. Door deze oplossingen te combineren kunnen geïntegreerde oplossingen worden samengesteld. De oplossingen en producten bestaan uit:

? Telecommunicatieoplossingen
? Unified Communication
? Vaste en mobiele toestellen
? Core- en edge switches
? (IP) DECT
? Wireless LAN
? Contact Center
? Vaste en mobiele verbindingen
? Verpleegoproep en domotica
? Persoonsbeveiliging

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641