Vast mobiel Integratie

Effectief communiceren is van groot belang in de complexe wereld van vandaag. Communicatie is tegenwoordig meer dan alleen vaste of alleen mobiele telefonie. U kunt deze twee combineren. Dit wordt ook wel vast-mobiel integratie genoemd. Door de twee te combineren zult u beter kunnen concurreren met andere organisaties.

Waarom vast-mobiel integratie?

Verander het mobiele toestel van uw werknemer in een kantoortelefoon. Op deze manier stelt u uw werknemers in staat om een stuk sneller en flexibeler te werk te gaan. Uw werknemer ervaart de vertrouwdheid van zijn smartphone, maar ook alle gemakken van een vaste telefoon zoals doorverbinden, verkort kiezen en conference gesprekken.

Met vast-mobiel integratie kunt u op ieder moment en overal het kantoornummer beantwoorden. U zit niet meer vast aan uw bureautoestel, maar kunt gaan en staan waar u maar wilt. Onvoorziene omstandigheden hoeven de zakelijke continuïteit niet meer in de weg te staan.

Hoe werkt het?

Forced on PBX: Simpel vertaald naar het Nederlands: gedwongen via de telefooncentrale. Dit betekent dat alle gesprekken die je voert via je mobiele telefoon naar de telefooncentrale gedistribueerd worden en vanuit de telefooncentrale worden ze naar het gekozen nummer gestuurd. Op deze manier zijn ook de belkosten gecentraliseerd en biedt het mogelijkheden voor een verdere bedrijfsintegratie. Daarbij wordt uw mobiele nummer onderdeel van de telefooncentrale.

Forma biedt u de oplossing

Avaya IP Office biedt vele mogelijkheden om de gesprekskosten van uw personeel onderweg, van mobiele telefoons, in hotels en zelfs in het buitenland te verlagen. Ook biedt het u de flexibiliteit om werknemers thuis te laten werken, waar ze ook zijn, bijvoorbeeld om onderbezetting tijdens kantoorpiekuren te vermijden.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Forma voor uw organisatie?

Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die Forma als telecom specialist u kan bieden. Neem contact op of bel 0172 641 641